Zonnepanelen

Door zonnepanelen, ook wel PV panelen genoemd naar het engelse woord photovoltaic, op uw dak te plaatsen gaat u uw eigen stroom opwekken. De zonnepanelen worden met een dakmontagesysteem op een schuindak of platdak geplaatst. Daarna worden de panelen met elkaar verbonden en aangesloten op één omvormer.
De omvormer maakt van de door de zonnepanelen geleverde gelijkstroom, wisselstroom. Deze omvormer wordt aangesloten op uw meterkast. De opgewekte energie kunt u zelf gebruiken of terugleveren aan het net.
 
Een gemiddeld huishouden in Nederland bespaart met 12 zonnepanelen al 3/4 deel van haar jaarlijks stroomverbruik. SolarLimburg zorgt voor een vakkundige plaatsing van de zonnepanelen op het dak en een veilige aansluiting op de meterkast.

Prijzen

Bekijk de prijzen van onze zonnepanelen pakketten, voor plat en schuin dak, met of zonder installatie.
 
 
Productinformatie Zonnepanelen SolarLimburg Landgraaf

Productinformatie

Bekijk de algemene productinformatie van ons en onze leveranciers.
 

 

Terugdraaien = Terugverdienen

Teruglopende energiemeter | Zonne-energie Limburg 

 

Contact gegevens

Bel mij terug

Plan een afspraak

Volg ons

share-twitter share-linkedin

share-facebook

 

 


Onze projecten

projecten slide


Nieuws

Tevens zijn wij erkend: 

 

 

Wij zijn erkend

Bespaar installateur SolarLimburg

 
 

Wij leveren en installeren zonnepanelen en zonneboilers o.a. in:

Limburg; Beek, Beesel, Bergen, Brunssum, Echt-Susteren, Eijsden-Margraten, Gennep, Gulpen-Wittem, Heerlen, Horst aan de Maas, Kerkrade, Landgraaf, Leudal, Maasgouw,  Maastricht, Meerssen, Mook en Middelaar, Nederweert, Nuth, Onderbanken, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Schinnen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Venlo, Venray, Voerendaal en Weert