Zonneboilers

Met een zonneboiler wordt de warmte die de zon afgeeft gebruikt om warmwater voor te verwarmen. Met een of meerdere zonnecollectoren op het dak wordt warmte opgevangen en getransporteerd naar een voorraadvat, zonneboiler genoemd.

Het water dat gratis wordt opgeslagen in de zonneboiler kan gebruikt worden in de keuken en badkamer. Maar het kan ook gebruikt worden om de wasmachine en/of vaatwasser van warmwater te voorzien. Daarnaast kan de warmte bij laag temperatuur verwarmingssystemen (LTV) gebruikt worden om de c.v.-installatie te verwarmen en ook zwembaden.
 
Wij werken uitsluitend met continue gevulde systemen, glycol gevuld dus vorstbestendig. Hierbij is geen extra terugloopvat nodig met een zware pomp die veel elektriciteit verbruikt.
 
We plaatsen twee merken te weten Nefit en HRsolar
 

Prijzen

Bekijk hier ons aanbod aan zonneboilers inclusief de bijbehorende prijzen en opbrengsten.
 
 
Productinformatie Zonneboiler SolarLimburg

Productinformatie

Meer informatie over de zonneboilers en merken die wij voeren.
 


Terugdraaien = Terugverdienen

Teruglopende energiemeter | Zonne-energie Limburg 

 

Contact gegevens

Bel mij terug

Plan een afspraak

Volg ons

share-twitter share-linkedin

share-facebook

 

 


Onze projecten

projecten slide


Nieuws

Tevens zijn wij erkend: 

 

 

Wij zijn erkend

Bespaar installateur SolarLimburg

 
 

Wij leveren en installeren zonnepanelen en zonneboilers o.a. in:

Limburg; Beek, Beesel, Bergen, Brunssum, Echt-Susteren, Eijsden-Margraten, Gennep, Gulpen-Wittem, Heerlen, Horst aan de Maas, Kerkrade, Landgraaf, Leudal, Maasgouw,  Maastricht, Meerssen, Mook en Middelaar, Nederweert, Nuth, Onderbanken, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Schinnen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Venlo, Venray, Voerendaal en Weert